Tarot

tarot

Analiziranje različitih aspekata života, kao što su ljubav, karijera, financije, odnosi s drugima, samo su neki od primjera gdje imamo aktivnost tarota u svrhu pronalaženja odgovora. Temeljeći se na bogatoj simbolici i mudrosti drevnih kultura, tarot je jedan od najpopularnijih oblika alata za proricanje čija je zadaća pružiti smjernice i razjasniti mnoge situacije. Uz niz različitih slika unutar 22 Great Arkana karte i 56 karata malih Arkana, tarot se koristi širom svijeta za tumačenje daljnjih perspektiva i problema koji se pojavljuju u svakodnevnom životu.

Tarot je potpuno drugačiji od svih drugih prediktivnih alata

Tarot je potpuno drugačiji od svih drugih prediktivnih alata, jer grafički prikazuje različite faze ljudskog života, zajedno s događajima i brojnim iskustvima. Poruke koje nam daje tarot približavaju nam se na način da prevladamo teške ili bolne životne situacije i dobivamo više rezultata u dinamici naših akcija. Sa tarotom, možemo gledati na naše živote iz drugačije perspektive, vidimo ciljeve koje možemo postići i prepoznati sve mogućnosti za rast. Simboli prisutni u tarot kartama sa specifičnim značenjem koje interpretiraju pravi tarot majstori ukazuju na smjernice za poboljšanje i stvaranje boljeg izbora koji vodi pozitivnoj promjeni.

Tarot je mnogo više od umjetnosti predviđanja

Polazeći od činjenice da je tarot sredstvo samosvijesti kroz koje skriveni aspekti sopstva dolaze do objašnjenja, svaka interpretacija je važan korak prema pronalaženju istine. Sve tarot karte su smjernice koje pokazuju učinke energija koje dominiraju sada, ali i one koje će utjecati na budućnost. Dakle, tarot je mnogo više od umjetnosti predviđanja, jer nam omogućuje da otkrijemo više o nama samima, događajima važnim i tajnama života.

Funkcionalnost tarota može se vidjeti u pružanju mnogo šire slike života, dajući pristup važnim odgovorima i uvidu u nove mogućnosti. Prihvaćajući ovu drevnu umjetnost kao jedan od najpopularnijih alata današnjice, imamo priliku naučiti kroz tarot savjetovanje o najvažnijim područjima njegovog djelovanja:
– to je predviđanje za ljubav, romantiku i sentimentalne odnose
– detaljnu analizu prošlosti, sadašnjosti i budućnosti
– odlučivanje o novim projektima i realizaciji poslovnih planova
– oruđa i utjecaji na sadašnji život
– prepoznati prepreke koje utječu na ispunjenje ciljeva
– obiteljski život, prijateljstvo, skrivene neprijatelje i odnose s drugima
– zdravlje, vitalnost i smjernice za poboljšanje
– Analiza teških situacija i razlozi njihovog postojanja
– fluktuacije negativne energije i poteškoće u sadašnjosti
– razdoblje transformacije, iznenadne promjene i neočekivani događaji.

Tarot karte mogu uvijek biti važna polazna točka u vrijeme kada želimo promijeniti naše živote, vidjeti najbolje mogućnosti koje će dovesti do rasta i pronalaženja najboljih rješenja. Temeljeći se na interpretaciji i analizi simbola, Tarot majstori mogu pomoći u pronalaženju odgovora koji se ne mogu lako pristupiti i istovremeno eliminirati mnoge sumnje koje su prisutne u stvarnosti.