Najbolji astrolozi kontakt

Najbolji astrolozi kontakt

Do 20. stoljeća odnosno do vremena ubrzanog razvoja tehnologije do astrologa nije bilo lako doći. S jedne strane, astrolog je, i onda kao i danas, bilo rijetko zanimanje, a s druge nije bilo računala ili telefona koji bi ubrzali postupak stupanja u kontakt. Što se tiče bivše Jugoslavije, tu ima dovoljno kvalitetnih astrologa, na sreću. Neki su medijski eksponirani, drugi nisu. To znači da je do nekih lakše odnosno teže doći. Na sreću, u Hrvatskoj i susjednim zemljama postoje centri koji okupljaju poprilično kvalitetne astrologe zbog čega nije problem s njima stupiti u kontakt.

Najbolji astrolozi – kontakt

Primjerice, savjetnici koji se bave astrologijom, a koji su okupljeni oko zagrebačke Zlatne Zore pružaju opciju davanja konzultacija putem telefona. Zlatna Zora je naziv televizijske emisije koja se emitira uživo, svakoga dana u tjednu, na lokalnoj postaji Jabuka TV. U slučaju da netko nije u mogućnosti pratiti spomenuti kanal odnosno emisiju, može to učiniti preko službene web stranice Zlatna Zora Zahvaljujući live streamu emisija se može pratiti s bilo kojeg mjesta na kugli zemaljskoj. Broj telefona koji je vidljiv na ekranu ne omogućuje samo dolazak u eter već ga se može koristiti za dolazak u kontakt s bilo kojim savjetnikom u bilo koje doba dana ili noći. Alternativni broj glasi 064/628-628. Svaki savjetnik ima svoj kod. Taj kod je dobro znati kada se želi odmah stupiti u kontakt sa savjetnikom. U slučaju da pozivatelj zaboravi kod ili ga naprosto ne zna, to nije problem jer s druge strane linije će ga dočekati operater koji će ga ručno prebaciti savjetniku.

Primjer kontakta s jednim od boljih astrologa

Ovisno o radnom vremenu, pozivatelji imaju priliku razgovarati s jednim od boljih astrologa u Hrvatskoj. Riječ je o Darku Batiću Rochi, višegodišnjem voditelju emisije Zlatna Zora. Ovaj astrolog se specijalizirao za horarnu astrologiju. Horarna astrologija je grana astrologije koja služi odgovaranju na najrazličitija pitanja. Darko nije samouk astrolog. Intenzivno je punih pet godina pohađao predavanja jednog drugog internacionalno priznatog astrologa. Može se reći kako je Darko Batić Rocha školovani astrolog. To znači da se razumije u različite aspekte astrologije, no, kako je već rečeno, više je fokusiran na horarnu astrologiju. Njegov kod je 83.

Najbolji astrolozi – kontakt uživo

Maloprije spomenuti Darko Batić Rocha radi konzultacije i uživo. I drugi astrolozi to rade, ali općepoznata je stvar da je lakše i brže doći do kvalitetnog astrologa putem telefona. Razgovor uživo ima svoju težinu, u pozitivnom smislu rečeno. To definitivno treba probati.