Gledanje u karte

Gledanje u karte

Prikazano kroz niz najraznovrsnijih simbola koji nude objašnjenje i poruke sa specifičnim značenjima, gledanje u karte fascinira ljude diljem svijeta. Karte su izvrstan alat koji produbljuje kontakt sa svim energijama i aspektima prisutnim u stvarnosti. Tehnike za gledanje u karte su raznovrsne, a svatko tko je bio u prilici da se posavjetuje na ovaj način s profesionalnim tumačima i vrhunskim majstorima tarota, mogao je spoznati njihovu izvanrednu moć i točnost. Za gledanje u karte koriste se različiti špilovi, među kojima su najpoznatiji tarot Marseille, Rider- Waite, Lenormand, ciganice, anđeoski tarot i mnogi drugi. Iako na izgled jednostavno, gledanje u karte obuhvaća veliko znanje tarot majstora i pravi pristup kako bi se prepoznali ključni faktori u nalaženju odgovora.

Gledanje u karte ima za cilj pružiti analizu situacije,

Gledanje u karte ima za cilj pružiti analizu situacije, predoči na mogućnosti i izazove. Kao jedna od najzanimljivijih karakteristika koja se vezuje za gledanje u karte je predviđanja za budućnost, sentimentalno, emocionalnom, materijalno i zdravstveno područje. Postoje različite metode proricanje koje se koriste za gledanje u karte. Tradicionalno, gledanje u obične karte koje se redaju s lijeva na desno, donosi odgovore na mnoga pitanja koja se odnose na određene situacije vezane za prošlost, sadašnjost i budućnost. Svaka kombinacija ima posebna značenja koja se mogu odnositi na promjenu, transformaciju ili najbolji način djelovanja.

Gledanje u karte je veoma zastupljeno

Ovisno o području koje se analizira, gledanje u karte korištenjem običnog špila uputiće ka dubljem razumijevanju događaja u sadašnjosti i nalaženjem najučinkovitijih rješenja. Kod ovog špila, najpoznatije je gledanje u karte za ljubav i gledanje u karte za budućnost. Gledanje u karte tarot obično je najviše zastupljeno, jer osim što se dobiva detaljno objašnjenje kroz simboliku Velike i Male Arkane, kroz ovaj univerzalni jezik simbola pristupa se svim obrascima podsvijesti. Zbog toga se za tarot kaže da je “ogledalo ljudske duše”. Iako je gledanje u karte tarot veoma zastupljeno, ovaj moćni alat samospoznaje sve je više prisutan u holističkoj primjeni. Tarot ne samo da je djelotvoran kao sredstvo za predviđanje budućnosti, već je sjajan izvor samospoznaje pojedinca i kreativnog poticaja.

Tarot majstori većinom različite vrste konzultacija kroz gledanje u karte. Kao neki od najčešćih vidova savjetovanja, imamo gledanje u karte za prošlost, sadašnjost i budućnost, gledanje u karte za posao, gledanje u karte za sentimentalna pitanja, gledanje u karte za zdravlje, gledanje u karte za materijalno područje. Odgovori koje pružaju tarot majstori i vrhunski stručnjaci tarota omogućuju nalaženje rješenja, poticaj ka unutarnjem rastu i prepoznavanje najboljih prilika za djelovanje. S obzirom da je budućnost nešto što se gradi kroz sadašnjost, tarot na ovaj način donosi vrijedne informacije s kojima će se otkriti najdjelotvorniji načini za inicijativu i pravljenje odluka.

Za gledanje u karte često se kaže da dopire do svih skrivenih stvari u prošlosti i sadašnjosti, koje se odnose na tajne i skrivene istine. Nesumnjivo je da mudrost svih simbola vodi ka prepoznavanju pravog puta, pri čemu se s mnogo više jasnoće dolazi do svih zagonetki napisanih na sudbinskom putu pojedinca.