Tarot horoskop

Tarot horoskop

Praktičnost tarota može se sagledati u izboru velikog broja jednostavnih ili opširnih proricanja koji vode ka dubljom samospoznaji i boljem razumijevanju sadašnjosti. Kako bi se što bolje iskoristiti pozitivni potencijali određenog razdoblja, bilo da je riječ o dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj prognozi, tarot horoskop nudi najbolje smjernice i savjete. Kako može pomoći tarot horoskop? Kao što je poznato, tarot u osnovi služi za tumačenje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Simboli unutar svih 78 karata pokazatelji su ljubavi, zdravlja, materijalnog života, harmonije, stabilnosti, ograničenja, prepreka, odnosno, svih aspekata koji imaju važnost za čovjekov život.

S ‘obzirom da analiza tarota podrazumijeva mnoštvo simbola, slika, brojeva, ova umjetnost divinacije zahtjeva veliko znanje stručnjaka, tarot majstora koji može dešifrirati njihovo skriveno značenje i kombinacije. Kroz tumačenje karata mogu se mnogo bolje razumjeti svakodnevni utjecaji, ali iznad svega saznati predstojeći događaji, što omogućuje tarot horoskop. Kombinacija određenih karti zajedno nudi korisne informacije na temelju kojih se može bolje razumjeti određeni period i djelovati na pravi način.

Najjednostavniji izbor proricanja uz dnevni tarot horoskop – Ovo je najbrži način da se dođe do proricanja za određeni dan. Uglavnom, dnevni tarot horoskop bazira se na jednoj karti koja je pokazatelj energije određenog dana. Ovisno o položaju karte (uspravno ili obrnuto), prisutnih elemenata, otkriva se njeno značenje. Ovaj vid predviđanja također se može primijeniti i za posebna područja života, gdje imamo dnevni tarot horoskop za ljubav, dnevni tarot horoskop za novac, dnevni tarot horoskop za karijeru, dnevni tarot horoskop za zdravlje, itd.

Tjedni tarot horoskop

Baš kao i kod nedjeljnog horoskopa, ovaj vid predviđanja za narednih sedam dana služi da se sagledaju kombinacije karata koje upućuju na pristup najvažnijim područjima. Karte će na detaljan način predočiti na različite utjecaje, pozitivne ili negativne, kao i sve ono što donosi neplanirane ili neočekivane događaje. Mjesečni tarot horoskop – S obzirom da je mjesečni tarot horoskop jedan od najpopularnijih, na temelju opće interpretacije dolazi se do saznanja o najvažnijim događajima i dobiva uvid u moguće izazove.

Mjesečni tarot horoskop

Donosi dublje razumijevanje predstojećeg razdoblja i svih aspekata koji se mogu iskoristiti za poboljšanje. Općenito, mjesečni tarot horoskop podrazumijeva analizu u narednih trideset dana, gdje će kombinacija karata prikazati sve ono što će biti u fokusu. Dakle, ovo je sjajan način sa se spoznaju vlastiti potencijali za rast i započne djelovanje u skladu s ciljevima.

Godišnji tarot horoskop

Donošenje određenih odluka, sagledavanje dalje perspektive u ljubavi i poslu, ispunjenje ciljeva, predstavljaju neke od važnih tema za tarot. Kao i kod općeg horoskopa, godišnji tarot horoskop donosi predviđanja s kojim se mnogo lakše spoznaju periodi koji će biti više naklonjeni za uspjeh i sreću i faze kada je neophodan veći oprez. Obično, godišnji tarot horoskop podrazumijeva temu posla, zdravlja, financija i ljubavi, ali također postoje i opcije u kojima se analizira samo određeno područje od značaja. Godišnji tarot horoskop se temelji na ciklusu od 12 mjeseci, gdje je u svakom predstavljen utjecaj određenih kombinacija kroz arhetipove koji ukazuju koje korake je potrebno poduzeti kako bi se određeni aspekti poboljšali i došlo do veće stabilnosti.