Tarot da ne

Tarot da ne

Špil tarot karata pobuđuje radoznalost ma u kojim se god rukama pojavio. Sadrži 78 karata od čega 22 otpadaju na Veliku Arkanu, dok Mala Arkana broji 56 tarot karata. Velika Arkana kako joj samo ime govori o veći događajima koje očekuju osobu kojoj se proriče. Mala Arkana nadopunjuje Veliku Arkanu i otkriva ishode i okolnosti velikih događaja. Tarot karte u sebi imaju numerološku i astrološku komponentnu pa se povezuju i s energijom planeta. No njihova moć počiva u vještim rukama tarot majstora. Uspješnost tumačenja ovisi o intuiciji i iskustvu samog tarot majstora koji mistične simbole povezuje u smislenu cjelinu.

Tarot da ne: Što se krije iza toga?

Unatoč raznim pokušajima sabotiranja tijekom stoljeća, tarot se uspio zadržati sve do danas i to u nekoliko različitih formi. Među najpopularnijima je tarot da ne, brza metoda otkrivanja sudbine koja odgovara na pitanja u najjednostavnijoj formi. Tarot da ne najčešće je dostupan u online inačici koju gotovo svi tarot centri imaju na svojoj internetskoj stranici.

Tarot da ne dostupan je u besplatnoj varijanti. Može mu se pristupiti u bilo koje doba dana ili noći, a idealan je za situacije kad vam hitno treba odgovor. Postava i otvaranje karata grupirana je u tri dijela, prošlost, sadašnjost i budućnost. Središnja postava karata označava sadašnjost, desno od njih je prošlost, a lijevo budućnost.

Karte nose određene bodove koji se potom zbrajaju i ne temelju njih se donosi odgovor. Jednak zbroj karata za da i ne znači da karte nisu spremne za davanje odgovora ili da još uvijek nije pravo vrijeme da ga vi saznate.

Osim ove inačice koja uključuje svih 78 karata,  tarot da ne može uključivati samo jednu kartu. Korisniku najprije postavi pitanje, a potom klikne na tu istu kartu u online verziju. Ono što mu onda daje, odgovor je na njegovo pitanje.

Prednosti i mane tarota da ne

Njegova je najveća prednost to što je besplatan i brz. U samo nekoliko klikova možete doći do odgovora. No taj odgovor je tek smjernica za daljnje korake. Kompletniju sliku može dati tek tarot stručnjak koji će napraviti analizu vašeg stanja.

Na što treba paziti kod formuliranja pitanja

Kod tarota da ne najvažniji korak je postavljanje pitanja. Pitanje mora biti jednoznačno i precizno. U suprotnom sami sebe možete još više zbuniti. Pitanja poput „Hoćemo li se vjenčati?“, „Hoću li pronaći posao?“, „Vara li me?“ su dobro koncipirana i na njih tarot da ne može dati konkretan odgovor.