Astro savjetnici

Astro savjetnici

“Zvijezde su kao slova koja se pojavljuju na nebu. U svijetu je sve puno znakova. Svi događaji su koordinirani.” Simbolika planeta i zvijezda oduvijek je budila veliko zanimanje kod ljudi. U dešifriranju najvažnijih astroloških tranzita i aspekata, astro savjetnici kroz određene tehnike mogu odgonetnuti mnoge tajne i dati odgovore o boljem integriranju u različitim područjima od značaja. Astrologija koja se smatra složenim procesom, prikazuje obilje simbola, na temelju kojih astro savjetnici kroz dobru interpretaciju daju precizne odgovore.

Astro savjetnici nude raznovrsne tehnike

U astrologiji, planeta i zodijački znakovi predstavljaju jedinstvene okvire energije koji su ujedno autentičan pokazatelji općih karakteristika, ljudskog iskustva, postupaka, djelovanje i emocija. Na temelju njihovog položaja i uzajamno formiranih aspekata astro savjetnici nude raznovrsne tehnike uz koja se nalaze najbolja rješenja problema i svega što može sprečavati ispunjen život. Život je obilježen stalnim promjenama, a astrologija s velikom preciznošću predviđa te cikluse i faze transformacije.

Astrologija kao jedan od najstarijih sustava predviđanja prikazuje sve što je od velikog značaja za ljudski život kroz utjecaj planeta i njihovu međusobnu korespondenciju. Prepoznavanje najvažnijih potencijala u životu pojedinca, samospoznaja i bolji uvid u podsvjesne prepreke su samo neki od segmenata koju nudi astrologija i njena primjena u praksi. Astro savjetnici u proučavanju svih utjecaja u području: emocionalnog, duhovnog, fizičkog, mentalnog, materijalnog, ukazuju na nalaženje bolje ravnoteže i sklada, kao važnog preduvjeta za opće blagostanje čovjeka. S više od 20 godina iskustva, astro savjetnici u tumačenje natalne karte, tranzita i primjene raznovrsnih astroloških metoda, većinom praktična rješenja i prilagođene smjernice svakom klijentu koji teži odgovorima iz ove drevne umjetnosti proricanja.

Astro savjetnici na pouzdan i precizan način osiguravaju da svako savjetovanje

U razjašnjavanju mnogih sumnji, astro savjetnici na pouzdan i precizan način osiguravaju da svako savjetovanje bude vrijedno iskustvo koje će doprinijeti duhovnom rastu i razvoju. U cilju da se na pojednostavljen način prikažu sve tajne vezane za život i sudbinski put, astro savjetnici nude različite metode koje služe za bolje razumijevanje i usmjeravanje u ostvarenju ciljeva. Svaka astrološka konzultacija smatra se praktičnom smjernicom za pomoć u donošenju odluka i nalaženju rješenja kroz sljedeće sektore života: sentimentalni odnosi, ljubav, emocije, prijateljstvo, komunikacija, zdravlje, karijera, posao, financije.

Astro savjetnici s višegodišnjim iskustvom

Kako jedan od najvećih interesa mnogih ljudi blagostanje i uspjeh, astro savjetnici s višegodišnjim iskustvom i znanjem iz oblasti astrologije osiguravaju da kvalitetu usluge bude na najvišoj razini. Pored natalne karte, koja predstavlja najvažniju osnovu kroz astrologiju, astro savjetnici, svakodnevno, 24 h, 7 dana u tjednu, većinom odgovore za sljedeće oblasti: -Dnevni, tjedni, mjesečni i godišnji tranziti. -Horarna astrologija. Astro savjetnici odgovorit će na sva specifična pitanja i otkloniti mnoge prisutne nedoumice. -Sinastrija, kompatibilnost između dvije osobe, gdje astro savjetnici prilikom analiziranja koriste različite tehnike uspoređivanja. Uz interpretaciju sinastrije dobivaju se odgovori o: trajnosti odnosa, zajedničkom životu, međusobnoj komunikaciji, tajnama u partnerstvu.