Najjeftiniji tarot

Najjeftiniji tarot

Najjeftiniji tarot može i ne mora biti kvalitetan. Kada naiđete na linije koje nude tarot usluge, a koje su cjenovno prihvatljive dvije stvari trebate imati na umu. Kao prvo, može se raditi o prevari. Iza linije se mogu nalaziti savjetnici koji su sve samo ne savjetnici. Najbolje ćete to primjetiti po načinu tumačenja. Naime, ako primjetite da savjetnik ili više njih vam nastoje soliti pamet umjesto da vam naprosto kažu što znaju, to je znak za uzbunu. Kao drugo, najjeftiniji tarot odnosno najjeftinije linije mogu proizvesti solidnu kvalitetu tumačenja. Da li se radi o jednom ili drugom moguće je saznati jedino ako s tumačima tarota stupite u direktan kontakt.

Najjeftiniji tarot i magovi

Ne želim da cilj ovoga teksta bude omalovažavanje poznavatelja magije. Među njima ima istinskih poznavatelja, ali nažalost daleko je veći broj prevaranata. Naime, često upravo na najjeftinijim linijama se “kriju” silni magovi koji obećavaju sve i svašta. Od toga da mogu vratiti partnera, da mogu spasiti brak bez da vi malim prstom pomaknete, do toga da vam mogu osigurati velike dobitke na igrama na sreću i da vas de facto mogu poslati na put za Mars. Cilj ovih tzv. magova je izvlačenje novca. Ne postoji neka druga svrha. Upravo zbog njih su svi ezoteričari došli na zao glas. Na najjeftinijim tarot linijama se treba čuvati ovakvih samoproklamiranih čarobnjaka. Moja preporuka je da s magom stupite u kontakt samo na temelju preporuke. U suprotnom velika je šansa da ćete naići na idiota koji će vam ukrasti puno impulsa.

Najjeftiniji tarot kao izvor zabave

Tarot karte mogu biti itekako zabavne. To ne znači da ih se na taj način omalovažava. Činjenica je da većina ljudi, savjetnika kao i klijenata tarotu pristupa krajnje ozbiljno što je posve u redu. Ali, jednako je tako istinito da mnogi tarot doživljavaju isključivo kao zabavu. Primjerice, mnogi žele, obično iz puke znatiželje saznati kakav je susjedov brak i da li šef ima ljubavnicu. Neki savjetodavci neće željeti dati odgovor, što je razumljivo, ali drugi opet hoće, a i to je razumljivo. Nije loše s vremena na vrijeme biti zločest.

Najjeftiniji tarot kao izvor sreće

U zemljama u kojima ekonomija ne cvjeta, imati na raspolaganju najjeftinij mogući tarot nije loše. Kada je ekonomija u rasulu međuljudski odnosi obično jako pate. Zato je najjeftiniji tarot mnogima izvor sreće. Tu mogu dobiti dobar savjet, predikciju, mogu se nasmijati i otvoreno porazgovarati. Za mentalno zdravlje nema ništa bolje.