Besplatni tarot

Besplatni tarot

Bez prošlosti, budućnost je nezamisliva. Splet svih prošlih i sadašnjih događaja otkriva se miješanjem tarot karata. U špilu od 78 karata skrivaju se tajne sudbine koju mogu proricati tek najvještiji tarot majstori. Živopisno oslikane karte Velike i Male Arkane donose smjernice za budućnost. I to je sve što one jesu, smjernice, jer ne ograničavaju osobu već joj šire horizonte. Sljedeći korak leži na njima kao i odluka hoće li ostvariti svoj puni potencijal.

To su znali već u 18. stojeću kada je tarot postao iznimno popularan, ali je proricanje bilo rezervirano samo za najbogatije slojeve društva. Danas na tržištu postoji besplatan tarot koji ljudima omogućuje da bez ikakvih troškova saznaju što ih očekuje. Dobar je to uvod u ono što bi mogli saznati ako se za to odluče.

Besplatni tarot: Što se krije iza ove popularne metode?

Besplatni tarot najčešće je dostupan na internetu. Korisnici mogu online putem iskušati svoju sudbinu i pomoću tarota saznati što im slijedi. Najčešće se radi o besplatnom otvaranju tarot karata koje nije toliko precizno kao kad se tarot majstor u potpunosti posveti čitanju vaše sudbine.  No može pomoći u sagledavanju situacije iz druge perspektive.

Najveće prednosti i mane besplatnog tarota

Najveća prednost besplatnog tarota, osim što ne košta ništa, leži u njegovoj lakoj dostupnosti. U bilo koje doba dana ili noći, besplatni tarot dostupan je u svega nekoliko klikova mišem. Što vam je sudbina namijenila, možete doslovno provjeriti preko mobitela. Besplatni tarot dostupan je od 0 do 24 sata i na svojim ga internetskim stranicama ima gotovo svaki tarot centar.

Mana besplatnog tarota leži u tome što ne daje potpuni uvid kao kad vam se tarot majstor posveti u tumačenju tarota jedan na jedan. No velik broj ljudi u tome ne vidi manu, već priliku da na temelju početnih saznanja temeljitu analizu zatraže iz prve ruke tarot majstora.

Kako izvući najviše od besplatnog tarota

Kod tarota pa tako i kod njegove besplatne inačice, najvažniji korak je u formuliranju pitanja. Pitanja trebaju biti što jednostavnija, a istovremeno što preciznija i pedantnija. Vodite se starom narodnom, „manje je više“. Ne treba komplicirati, već formulirati jednoznačne upite na koje besplatni tarot može dati odgovor. Spajanjem i po nekoliko pitanja u jedno samo će zakomplicirati stvari. Držite se jednostavnih pitanja poput „Hoću li se udati?“, „Hoću li naći ljubav?“, „Je li mi nevjeran?“, „Hoću li pronaći posao?“… Višeznačna pitanja ne donose rješenja već samo još dodatno kompliciraju stvari.