Majstori tarota

Majstori tarota

Majstori tarota neizostavan su dio naše povijesti. Svojim su je vještinama svakako zadužili ma koliko se to neki trudili osporiti. Najprije se na njih gledalo s poštovanjem i bili su rado viđen gost na plemićkim dvorima, da bi ih se kasnije prvo novčano kažnjavalo, a potom i slalo u zatvor. Dalek su put majstori tarota prošli, ali nisu dali da njihova vještina zamre. Svoje su znanje spremno prenosili mlađim generacijama i time sačuvali tarot od zaborava. Nije to bio nimalo lak zadatak, ali zahvaljujući vještim rukama majstora tarota koje su skrivale tarot karte i prkosile svim zabranama, tarot je uspio dogurati i održati se u moderno doba.

Majstori tarota: Poseban dar dijeli dobre od najboljih

Majstor tarota ne može biti svatko. Iako se sama vještina proricanja budućnosti pomoću tarota može naučiti, poseban dar je ono što izdvaja najbolje majstore tarota. Njihova sposobnost da na jedinstven način tumače Veliku i Malu Arkanu te sve to zajedno s prošlošću i sadašnjošću povežu u smislenu cjelinu, nešto je što tek rijetki mogu.

Majstori tarota: Što se krije iza Male, a što iza Velike Arkane?

Majstori tarota proriču budućnost na temelju špila tarot karata. Špil uključuje 56 karta Male Arkane i 22 karte koje se svrstavaju u Veliku Arkanu. Mala Arkana simbolizira situacije i vanjske okolnosti koje se pojavljuju u svakodnevici. Ona se dijeli na četiri grupe, karo, herc, tref i pik koje su pak dalje povezane s četiri elementa, vodom, vatrom, zrakom i zemljom.

Velika Arkana povezana je s prošlosti, sadašnjošću, budućnošću te načinom na koji djeluju na čovjeka. Karte Velike Arkane simboliziraju ljudsku narav.

Majstori tarota probleme rješavaju na diskretan način

Majstori tarota rješavaju sve probleme na diskretan način. Ni jedna dilema nije prevelik zalogaj za njih, bilo da se radi o obiteljskim razmiricama, ljubavnim problemima, poslovnim nedoumicama ili financijskim nedaćama. Sve probleme koji im se povjere oni čuvaju i za razliku od obitelji i prijatelja, stvarno ih zadržavaju za sebe. Nema straha da će vaši problemi doći do nekoga do koga ne želite. Diskrecija je zajamčena.

Majstori tarota dostupni su svaki dan od 0 do 24 sata

Nit vodilja iza tarota bilo je pomaganjem što većem broju ljudi. Na kraju krajeva tarot nam je dan s razlogom. Tek u novije doba omogućen je veći doseg. Tarot centri otvoreni su sedam dana u tjednu od 0 do 24 sata. Dostupne su jeftinije i skuplje linije pa ljudi mogu birati u skladu sa svojim mogućnostima. Važno je pritom napomenuti da cijena nije jamac kvalitete, odnosno da jeftinije linije nisu nužno lošije od skupljih. Najvažnije je da je druga strana zadovoljna.