Tarot ljubavi

Tarot ljubavi

Ovaj članak je posvećen jednom kvalitetnom i ne pretjerano razvikanom tarot špilu. Riječ je o Lenormand kartama. Ako vas zanima tarot, pogotovo područje ljubavi Lenormad karte se doista može nazvati tarotom ljubavi. Ove karte su jednostavne same po sebi, no kada ih se stavi u odgovarajuće kombinacije dobivaju se poprilično točni odgovori. Više karata u ovom špilu se tiče ljubavi, ponajviše karta Srce. Ona označava ljubav, brak, seksualnost, nježnost, romantiku i tome slično. Uvijek ju se mora tumačiti u kombinaciji s drugim kartama. Evo nekoliko primjera.

Tarot ljubavi (Srce + Lijes)

U jednom općem smislu, ljubav se može uzeti kao lijek za pitačeve tegobe. Ako pitač kaže da je godinama sam i da ne zna zašto je tužan, očito je da ga muči usamljenost. Lijes označava transformaciju, Srce označava ljubav. Dakle, ljubav bi pitača promjenila na bolje. I to ne bi bila mala promjena. On bi bio na krilima. Život bi bio sto puta kvalitetniji.

Tarot ljubavi (Srce + Djetelina)

Djetelina i Srce udruženim snagama donose puno radosti u klijentov život. Obje karte simboliziraju sreću. No, sreća se ovdje za nijansu više u odnosu na ostale kombinacije iskazuje kao iskreni unutarnji osjećaj. Ljubav kao izvor sreće je u pitanju. I to ne samo bratska ili sestrinska ljubav već ljubav prema životinjama, hobijima, raznim aktivnostima i tome slično. Ova tarot kombinacije više naglašava osjećaje nego materiju.

U slučaju da klijenta zanima ljubavni odnos, u njemu će doista biti zadovoljan. Partner će imati puno razumijevanja. Nema naznaka svađama i drugim sukobima. Ako je, pak osoba sama to neće biti još dugo. Na vidiku je nova, iznenadna ljubavna veza. U slučaju da se pitanje odnosi na mamu, brata, prijatelja ili bilo koju drugu osobu očito je da će sve biti u najboljem redu. Ako su postojale nesuglasice one će se izgladiti. Partneru će se rado kupovati darovi i obrnuto.

Tarot ljubavi (Srce + Brod)

Ovo je jedna od finijih tarot kombinacija. Radi se o putovanju iz snova. Sve je idilično. Ovo je medeni mjesec! Ako je osoba koja postavlja pitanje involvirana u odnos putovanje će biti slatko i nezaboravno. Ako, pak, ne planira ići na put, trebala bi. Nadalje, Brod i Srce ukazuju na vezu sa strancem ili strankinjom. Drugi jezik, drugačija klima iz koje osoba dolazi, drugačije kulturološko naslijeđe, sve će to klijenta jako veseliti. To će pridonositi osjećaju zaljubljenosti. U slučaju da klijent nema nikoga svejedno će znati uživati u putovanju. Ovdje se radi o pravom svjetskom putniku! Ovo je istinski obožavatelj širine, prostora i svega onoga što zatiče u tom istom prostoru.