Skidanje uroka viskom – nazovite nas za savjete!

visak i urociVisak je uobičajen predmet koji često možete vidjeti kod vidovnjaka, a koristi se i prilikom otkrivanja uroka te skidanja negativne energije. Da biste napravili visak potreban vam je jednostavan predmet koji je lagan. To može biti prsten, matica ili lančić s privjeskom. Pravi visak ima u sebi šupljinu. Ta šupljina služi kako bi se u njega mogao staviti uzorak koji tražimo, npr. voda, zemlja, metal, komadić tkanine itd. Prednost viska kod skidanja uroka je njegova točnost i jednostavnost korištenja. Skidanje uroka viskom zahtjeva od vas minimalno vrijeme. Visak možete koristiti u svakodnevnom životu bilo gdje i za bilo što. Ako imate sumnju u nešto slobodno se za savjet obratite svom visku.

Korištenje viska nije nikakav problem. Nit na kojoj visak visi potrebno je držati onom rukom kojom se inače koristite. Primite nit palcem i kažiprstom i pustite ga da visi. Da bi ste doživjeli iskustvo potrebno je s viskom razgovarati. Prilikom skidanja uroka i negativne energije vrlo je važno da se mentalno povežete s viskom. Neka vam ne bude neugodno. Opustite se i povežite energijom. Visak svoje odgovore daje s da i ne, a možete ih primijetiti kružnim pokretima koji mogu biti eliptični, kružni ili pravolinijski. Ako ste primijetili neka druga gibanja to je znak da ste postavili nejasno pitanje ili ste predaleko otišli. Nemojte nikada postavljati složena pitanja na koja se ne može jednostavno odgovoriti s da ili ne. Vrijednost vašeg viska ovisi isključivo o vama i tome koliko se možete uživit u cjelokupnu situaciju i stanje. U potrazi za odgovorima važno je predati se tijelom i umom.

Naši stručnjaci pomogli su velikom broju ljudi. Nazovite nas na broj telefona svakim danom od 0-24 i pomoći ćemo i vama. Objasnit ćemo vam sve što trebate znati o visku. Ako želite da otkrijemo vaš urok i sigurno ga uklonimo prepustite nam svoje povjerenje.

Skidanje uroka viskom – učinkovito skidanje uroka!