Postupak za skidanje uroka jajetom

kako skinuti urok jajetomPostoji veliki broj priča pogotovo na selu gdje su ljudi nailazili na jaja ostavljena ispred praga ili sakrivena negdje u vrtu. Što točno označava jaje i dali se može pomoću njega nekoga ureći? Ova vrsta uroka poznata nam je iz Bugarske magije i nije nimalo bezazlena. Ako ste naišli na skriveno jaje očito je da vam netko želi nanijeti veliko zlo. Takvo jaje nemojte nikada dirati golim rukama, uzmite krpu, omotajte jaje i bacite ga u vodu. Preporuka je da se jaje uvijek baci u tekućicu kao što su rijeke.

Druga opcija je da jaje bacite u vatru i kada ono izgori preostali pepeo obavezno bacite u rijeku. Neke vračare koristile su jaje crnih kokoši kako bi na njih napisali vaše ime čime bi sva vaša energija ostala zarobljena unutar jajeta. Ako naiđete na takvo jaje bacite ga i razbijte, energija će se osloboditi i urok će nestati.

Jaje se nekada također koristilo i za otkrivanje uroka. Ako ste sumnjali da je na vas bačen urok bilo je potrebno razbiti jaje u zdjeli punoj vode. Pritom se zdjela preko noći ostavljala na balkonu za vrijeme vedre i zvjezdane noći. Ujutro kada biste došli provjeriti zdjelu ako je jaje izgledalo kao da je pečeno to bi bio znak da je na vas bačen urok.

Ako ste imali slična iskustva s jajetom, nazovite naš broj telefona od 0-24. Naši iskusni stručnjaci pomoći će vam u otklanjanju uroka i problema koji su vas zadesili. Recite nam svoje priču i rado ćemo vam pomoći. Poslušajte naše savijete kako biste skinuli urok s jajetom.

Skidanje uroka jajetom – jednostavne metode!